ARTVİN / YUSUFELİ - Şehit Dursun Acar Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Mehmet  Akif  Ersoy YİBO müdürü Sayın Hüseyin GÜRBÜZ öğrencilerimize "Sabır" temalı seminer verdiler.Kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

May

Hedef YKS 2024 kapsamında okul rehber öğretmenimiz Kübra KAPLAN tarafından öğrencilerimize "Amaç Belirleme ve Motivasyon"temalı seminer verilmiştir.Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz birlikte iftar yaptılar.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Deniz Savaşları ve Şehitlerini Anma Günü programı Kazım Karabekir İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz şiirler okudular.Oratoryo gösterisi ve ardından okul öncesi öğrencilerinin gösterileriyle program sona erdi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Okulumda sağlıklı besleniyorum" projesi kapsamında, Yusufeli Devlet Hastanesi diyetisyeni Sıla Açici tarafından öğrencilerimize sağlıklı beslenme ile ilgili seminer verildi.Kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle okulumuz koridorları çeşitli görseller ve yazılarla süslendi.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığının,ortaöğretim öğrencileri arasında yapmış olduğu "Çanakkale Ruhu"temalı resim yapma yarışmasında, okulumuz öğrencilerinden Şeyma Çakır ilçe birincisi olmuştur.Öğrencimize ödülünü ilçe müftümüz İsmail Yılmaz takdim ettiler.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İmam Hatip Meslek Dersleri uygulaması kapsamında öğrencilerimize okul mescidinde namaz tatbikatları yaptırılıyor.

Mrt

Meslek dersleri uygulamasına yönelik olarak 3.Bölge merkez camisinde Cuma namazını ve Cuma hutbesini Enver Yaşar Keçeci,iç ezanı İsrafil Karataş ve müezzinliği de Kadir Kılıç isimli öğrencilerimiz gerçekleştirmiştir.Öğrencilerimize muvaffakiyetler diliyoruz.

Mrt

Memur yetkili sendikası Eğitim Birsen Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.Okulumuzdaki bayan öğretmen arkadaşlarımıza Müdür Yardımcısı Sercan TUZLU hediyelerini takdim etti.Okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Kübra KAPLAN,öğrencilerimize konferans salonumuzda çevrimiçi istismarın ne olduğunu ayrıca çevrimiçi istismardan korunabilmek için neler yapılması gerektiğine dair seminer vermiştir.

Mrt

Milli Muharip Uçağımız KAAN artık semalarda yerini aldı.Kaan'ın göklerle buluşma anını ve yapım sürecini anlatan video öğrencilerimize izletildi.

Mrt

Kültür Edebiyat Kulubümüz'ün katkılarıyla İstiklal Marşımız'ın milli marş olarak kabul edilmesinin 103.yıl dönümü okulumuzda kutlandı.

Mrt

Değerler eğitimi kapsamında iyilik ve insan sevgisi konusunda okulumuz meslek dersleri öğretmeni Emine YİLMAZ bir sunum gerçekleştirdi.Yapılan bu etkinlikte,izlenen bir ihtida hikayesi üzerinden Kuran'dan iyilik tanımı ve iyilik sayılabilecek her türlü şeyi hayata geçirmek için en güzel örneğin Peygamber Efendimiz (sav)olduğu vurgulandı.Efendimizin örnekliğinden iyilik ve insan sevgisi ile ilgili örnekliklerinin paylaşılmasıyla sunum tamamlandı.

Mrt

Sivil Savunma Kulübümüz, olası depremlerde nasıl tedbir alınacağına dair okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirmişlerdir.