ARTVİN / YUSUFELİ - Şehit Dursun Acar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

15 Temmuz Şehidimizin Anısına Okulumuzda Köşe Yapıldı. Ayrıntılar haberimizde..

Ekm

İlçe Kaymakamımız Sayın Hacı Kerim MERAL ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Ebubekir ALP,okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyeret ettiler.Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet eden Sayın Kaymakamımız  okulumuzda incelemelerde bulundular.Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18.10.2023 Çarşamba günü saat 12.00 da okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Ekm

Okulumuzun afetlere dirençli hale getirilebilmesi ayrıca öğrencilerimizin afetler hakkında biliçlenmesi için öğrencilerimize afet eğitimi videoları izlettirildi.

Ekm

Hayırsever iş adamı hemşehrimizden ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için giyim yardımı yapıldı.Kıyafetler ihtiyacı olan öğrencilerimize dağıtıldı.Hayırsever vatandaşımıza okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ahilik haftası münasebetiyle ilçe müftülüğü çalışanları Okan Helvalı,Ahmet Divarcıoğlu ve Halil İbrahim Duman tarafından öğrencilerimize konferans verildi.

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle okul müdürümüz Necati Karataş ve müdür yardımcılarımız ilçe müftümüzü ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Ekm

Okulumuza yeni atanan idareci ve öğretmenlerimizle birlikte tanışma ve kaynaşma pikniğinde buluştuk.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğretmen mesleki çalışmaları 4 Eylül 2023 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Eğitim Bilişim Ağı (EBA) aracılığıyla öğretmenlere hitabı ile başladı. Ardından öğretmenler kurul toplantısı ile devam etti. Yeni eğitim öğretim yılının tüm camiamıza hayırlı olmasını ve aramıza yeni katılan öğretmenlerimizin iyi bir yıl geçirmesini temenni ederiz.